powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Το 26ο Ηπειρωτικό Ράλλυ στις 11 και 12 Ιουλίου


Μέσα σε μια πολύ δύσκολη χρονιά για όλη την ανθρωπότητα και φυσικά για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, το 26ο Ηπειρωτικό Rally «Ι. ΚΤΕΟ Autotest» ετοιμάζεται να πάρει εκκίνηση!
Ο αγώνας που διοργανώνει η ΕΛΕΤΑ θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Ιουλίου 2020 και θα αποτελέσει, έτσι όπως έχει έρθει πια η κατάσταση, τον 1ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ασφάλτου 2020 και θα διεξαχθεί με την αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων ασφαλείας και προστασίας της δημόσιας υγείας.
Στο πρόγραμμα προβλέπεται η πραγματοποίηση Πανηγυρικής εκκίνησης το Σάββατο 11 Ιουλίου 2020 και ώρα 21:00 στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων. Αυτό γίνεται μετά και την τελευταία ενημέρωση του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Παπαθανάση πως απο 1η Ιουλίου επανεκιννούν οι δραστηριότητες με αντικείμενο την οργάνωση συνεδρίων και εμπορικών εκθέσεων, την πραγματοποίηση οποιασδήποτε παράστασης με παρουσία κοινού δηλαδή συναυλίας και καλλιτεχνικής εκδήλωσης καθώς και οι υπηρεσίες πολιτιστικών συλλόγων και σωματείων.
Εφόσον υπάρξει οποιαδήποτε αλλαγή σχετικά με την εξάπλωση του covid-19 και νέες οδηγίες από την Κυβέρνηση, τότε θα υπάρξει και νεότερη ενημέρωση σχετικά με την Πανηγυρική εκκίνηση.
Οι ειδικές διαδρομές δεν έχουν αλλάξει συγκριτικά με την περυσινή χρονιά. Έτσι, οι αγωνιζόμενοι αλλά και οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν την γρήγορη, εντυπωσιακή και τεχνική «Δωδώνη» των σχεδόν 12 χιλιομέτρων και την πολύ γρήγορη Κωστάνιανη των σχεδόν 7 χιλιομέτρων, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από 3 φορές. 
Τα συνολικά χιλιόμετρα θα είναι 145,80, εκ των οποίων τα 60,90 θα είναι αγωνιστικά. 
Ο τερματισμός θα γίνει στο χώρο του Service Park στο Πανηπειρωτικό Στάδιο.
Οι δηλώσεις Συμμετοχής γίνονται αποκλειστικά μέσω του ΣΔΔΑ της ΟΜΑΕ, ξεκινούν τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020 και λήγουν την Παρασκευή 3 Ιουλίου στις 23:59.
Το παράβολο συμμετοχής, ανεξάρτητα από κυβικά είναι 300€, για νέους Αγωνιζόμενους 188€ και για τα ταμειακά ενήμερα μέλη της ΕΛΕΤΑ 200€. 
Η ΕΛΕΤΑ και φέτος θα φιλοξενήσει τα εκτός Ιωαννίνων πληρώματα για μία διανυκτέρευση (το Σάββατο 11 Ιουλίου) στο ξενοδοχείο EPIRUS PALACE 5* (το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στις ειδικές διαδρομές) όπου επίσης έχει εξασφαλίσει ειδικές τιμές για τους συνοδούς των πληρωμάτων αυτών, ενώ θα παρέχει δωρεάν αυτοκινητάμαξα για τα αγωνιστικά εκτός Ιωαννίνων, πάντα σε συνεννόηση και με σειρά προτεραιότητας. Για το Ξενοδοχείο και την αυτοκινητάμαξα, θα ακολουθήσει σύντομα αναλυτική ενημέρωση.
Ο αγώνας γίνεται με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Ηπείρου κα του Δήμου Ιωαννιτών, καθώς και με την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια του Δήμου Δωδώνης, της ΕΛ.ΑΣ, του ΕΚΑΒ, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αλλά και του ΠΕΑΚΙ.
Φυσικά, ο αγώνας διεξάγεται με την συνεχή υποστήριξη του Μεγάλου μας χορηγού, του Ι.ΚΤΕΟ “AUTOTEST”, καθώς και των τοπικών επιχειρήσεων και με την έγκριση της ΟΜΑΕ.
 Στοwww.eleta.eu και στο www.facebook.com/eletasport/ όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τις αμέσως επόμενες ημέρες τον Συμπληρωματικό Κανονισμό και video με τις διαδρομές του Αγώνα, καθώς και διαδικτυακά και το Road Book του Αγώνα.


Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο: 6944585853.

Δεν υπάρχουν σχόλια: