powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Εξιχνιάστηκαν επτά υποθέσεις διαρρήξεων-κλοπών, που διαπράχθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στα Ιωάννινα


Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τρεις αλλοδαποί, δύο υπήκοοι Αλγερίας, ηλικίας 24 και 28 ετών καθώς και ένας 27χρονος υπήκοος Λιβύης, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές και διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου, εξιχνιάστηκαν επτά υποθέσεις διαρρήξεων - κλοπών, που διαπράχθηκαν κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα στα Ιωάννινα.
Για τις υποθέσεις αυτές, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τρεις αλλοδαποί, δύο υπήκοοι Αλγερίας, ηλικίας 24 και 28 ετών καθώς και ένας 27χρονος υπήκοος Λιβύης, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές και διατάραξη οικιακής ειρήνης.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων καθώς και από τον τρόπο δράσης ( modus operandi ), οι τρεις αλλοδαποί διέπραξαν στην πόλη των Ιωαννίνων τα παρακάτω αδικήματα:
βραδινές ώρες της 29/30-11-2017, διέρρηξαν καφενείο και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή και αλκοολούχα ποτά,
βραδινές ώρες της 29-11-2017, διέρρηξαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, σπάζοντας το τζάμι του συνοδηγού και αφαίρεσαν δύο γυναικείες τσάντες με διάφορα έγγραφα,
βραδινές ώρες της 30-11-2017, διέρρηξαν λογιστικό γραφείο και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, τρία κινητά τηλέφωνα και διάφορα αντικείμενα,
βραδινές ώρες της 30-11-2017, διέρρηξαν πρακτορείο προ-πό και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, λαχεία, διαφημιστικά φυλλάδια και έγγραφα,
μετά τα μεσάνυκτα της 01-12-2017, διέρρηξαν αρτοποιείο και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό,
την 02-12-2017, εισήλθαν σε διαμέρισμα, έγιναν όμως αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη και τράπηκαν σε φυγή,
μετά τα μεσάνυκτα της 03-12-2017, διέρρηξαν κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (εστιατόριο) και αφαίρεσαν αλκοολούχα ποτά και τρόφιμα.
Στο πλαίσιο ερευνών, βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων το οποίο και αποδόθηκε στους παθόντες.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: