powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Συνελήφθη, επ’ αυτοφώρω, 39χρονος αλλοδαπός για κλοπή από επιχείρηση στην Πρέβεζα


Συνελήφθη, επ΄ αυτοφώρω, χθες (05-04-2017) το βράδυ στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 39χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για κλοπή από επιχείρηση στην Πρέβεζα.
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία, ενώ στην δικογραφία περιλαμβάνεται και ένας συνεργός του, ο οποίος αναζητείται.
Ειδικότερα, μετά από καταγγελία για κλοπή σε εξέλιξη σε ανενεργή επιχείρηση στην Πρέβεζα, άμεσα μετέβησαν αστυνομικοί στο σημείο, όπου εντόπισαν στον περιβάλλοντα χώρο της επιχείρησης τον 39χρονο δράστη και τον συνέλαβαν, ενώ ο συνεργός διέφυγε και αναζητείται.
Όπως διαπιστώθηκε, οι δράστες είχαν αφαιρέσει διάφορα πάνελ και μεταλλικά αντικείμενα, τα οποία είχαν φορτώσει σε Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο, που βρέθηκε σταθμευμένο παραπλεύρως της επιχείρησης.
Το ανωτέρω όχημα, ιδιοκτησίας του 39χρονου δράστη, κατασχέθηκε ενώ τα κλαπέντα αντικείμενα αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: