powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Λούρος Πρέβεζας: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι, οι οποίοι προσπάθησαν με τη χρήση βίας να κλέψουν τη μοτοσικλέτα από 27χρονο ημεδαπό



Επίσης, συνελήφθη και ο 36χρονος πατέρας των δύο ανηλίκων για παραμέληση εποπτείας

Συνελήφθησαν άμεσα, χθες (29-10-2013) το απόγευμα στο Λούρο Πρέβεζας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, δύο ανήλικοι ημεδαποί Ρομά, ηλικίας 17 και 14 ετών, οι οποίοι προσπάθησαν να ληστέψουν 27χρονο ημεδαπό.
Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι στη δημοτική οδό του Λούρου-Ωρωπού, οι δύο δράστες οι οποίοι κινούνταν με Ι.Χ. Φορτηγό, αφού αρχικά ακινητοποίησαν δίκυκλη μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε 27χρονος ημεδαπός, στη συνέχεια με χρήση σωματικής βίας και με σιδερένιο αντικείμενο, προσπάθησαν να αποσπάσουν την μοτοσικλέτα, όμως δεν ολοκλήρωσαν την πράξη τους, επειδή από το σημείο διερχόταν άλλο όχημα και ο παθών κατάφερε να διαφύγει.
Μετά από λίγα λεπτά οι δράστες, εντόπισαν ξανά τον 27χρονο και αφού τον εμβόλισαν με το όχημά τους, προσπάθησαν με τη χρήση σωματικής βίας να αφαιρέσουν τη μοτοσικλέτα, όμως έγιναν αντιληπτοί από διερχόμενους οδηγούς και τράπηκαν σε φυγή.
Αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, εντόπισαν σε σύντομο χρονικό διάστημα τους δύο δράστες και τους συνέλαβαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Επίσης, συνελήφθη και ο 36χρονος πατέρας των δύο ανήλικων δραστών, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.
Ο 27χρονος παθών μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας για παροχή πρώτων βοηθειών.

Οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα (30-10-2013) στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: