Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Ο Θύμιος Βλάχος κορυφαίος Έλληνας τεχνικός στην Κωπηλασία για το 2011!


Ο Θύμιος Βλάχος κορυφαίος Έλληνας τεχνικός στην Κωπηλασία για το 2011!
Image
Τιμή για τον προπονητή του Ν.Ο.Ι.
Τον καλύτερο προπονητή Κωπηλασίας στην Ελλάδα διαθέτει ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων! Ο λόγος για τον κ. Θύμιο Βλάχο, ο οποίος είναι σήμερα επικεφαλής μίας από τις καλύτερες ομάδες τεχνικών που υπηρετούν σε κωπηλατικό σωματείο της χώρας μας, γεγονός στο οποίο οφείλεται εξάλλου, η ανάδειξη κάθε χρόνο πρωταθλητών με μεγάλες διακρίσεις εντός κι εκτός συνόρων. Ο κ. Βλάχος αναδείχθηκε ως ο καλύτερος σωματειακός προπονητής του 2011 στην Ελλάδα, έπειτα από ψηφοφορία που διοργάνωσε για πρώτη φορά φέτος η Ομοσπονδία Κωπηλασίας, με την συμμετοχή όλων των ομίλων της, διαδικασία που θα γίνεται στο εξής σε ετήσια βάση. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας ανέδειξαν πανηγυρικά τον Γιαννιώτη τεχνικό στην πρώτη θέση των επιλογών και θα βραβευθεί επίσημα στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση της ΕΚΟΦΝΣ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου και ώρα 7 μ.μ. στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.
Την σημαντική αυτή διάκριση για τον Γιαννιώτη προπονητή την ανακοίνωσε με επιστολή προς τον ίδιο αλλά και το Ν.Ο.Ι. ο πρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ κ. Γιάννης Καρράς, εκφράζοντας παράλληλα τα θερμά του συγχαρητήρια προς τον κ. Βλάχο.
Ευχαριστίες του Θύμιου Βλάχου
Τις ευχαριστίες του προς όλους τους συναδέλφους του ανά την Ελλάδα και τους παράγοντες της Κωπηλασίας που τον ανέδειξαν καλύτερο προπονητή του 2011 εξέφρασε σε δηλώσεις του ο κ. Βλάχος. «Για μένα είναι μεγάλη τιμή, αλλά και μεγάλη δικαίωση, η οποία έρχεται μετά από προσπάθειες πολλών χρόνων στο χώρο της Κωπηλασίας. Μ' αυτή την διάκριση νιώθω ότι αναγνωρίζονται οι κόποι και οι θυσίες δεκαετιών», τόνισε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής προπονητής του Ν.Ο.Ι..
Ο κ. Βλάχος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον πρόεδρο κ. Σωτήρη Στάμο και τα εκάστοτε Συμβούλια του Ν.Ο.Ι που επί σειρά ετών του εμπιστεύονται το «τιμόνι» του Ομίλου, τον οποίο κάθε χρόνο αναδεικνύει μαζί με τους συνεργάτες του στην κορυφή της χώρας μας. Παράλληλα, ευχαρίστησε τους συνεργάτες του προπονητές όλων αυτών των χρόνων, τους γονείς των αθλητών που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στις τάξεις του Ν.Ο.Ι. και τέλος «τους πολυάριθμους αθλητές μας που είναι και οι κύριοι πρωταγωνιστές των επιτυχιών του Ομίλου και της δικής μου διάκρισης», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.
 
Σωτήρης Στάμος: "Δικαιώνει τις προσπάθειές μας"
«Αισθάνομαι μεγάλη ικανοποίηση για την επιλογή του Θύμιου Βλάχου μετά από ψηφοφορία ως του καλύτερου προπονητή Κωπηλασίας στην Ελλάδα. Η διάκριση αυτή δικαιώνει την προσπάθεια που ο ίδιος καταβάλλει τόσα χρόνια, στην οποία προσπάθεια οφείλεται εν πολλοίς και η ανάδειξη τόσων πρωταθλητών μέσα από τον Όμιλό μας», δήλωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ν.Ο.Ι. κ. Σωτήρης Στάμος, συγχαίροντας παράλληλα τον επικεφαλής προπονητή του Ομίλου για την βράβευσή του από την ΕΚΟΦΝΣ.
 
Η ΕΚΟΦΝΣ βραβεύει το Ν.Ο.Ι. και τους πρωταθλητές του
Πρωταθλητής και πολυνίκης όμιλος στην Ελλάδα για 23η συνεχόμενη χρονιά αναδείχθηκε πέρυσι ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων, χάρη στις επιτυχίες των αθλητών του στο τελευταίο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας. Την Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου και ώρα 7 μ.μ. ο Ν.Ο.Ι. θα τιμηθεί και επίσημα από την Ομοσπονδία Κωπηλασίας παραλαμβάνοντας το διπλό αυτό έπαθλο, στα πλαίσια της ετήσιας εκδήλωσης κοπής πίτας της ΕΚΟΦΝΣ. Το έπαθλο θα παραλάβει ο γενικός γραμματέας του Ν.Ο.Ι. κ. Θωμάς Βαρδάκας. Παράλληλα με τον ίδιο τον Όμιλο, η Ομοσπονδία θα βραβεύσει και 12 Γιαννιώτες κωπηλάτες για τις μεγάλες διακρίσεις που πέτυχαν την περασμένη χρονιά στο άθλημά τους. Συνολικά θα τιμηθούν 31 αθλητές απ' όλη την Ελλάδα. Δηλαδή, κάτι παραπάνω από το ένα τρίτο των αθλητών που θα βραβεύσει η ΕΚΟΦΝΣ ανήκουν στο δυναμικό του Ν.Ο.Ι.!
Αναλυτικά, οι Γιαννιώτες κωπηλάτες που θα τιμηθούν από την Ομοσπονδία είναι οι εξής: Γιάννης Τσίλης, Γιώργος Τζιάλλας, Βασιλική Νταλαμάγκα, Ελένη Διαμάντη, Μιχάλης Ναστόπουλος, Αποστόλης Λαμπρίδης, Ξανθή Κολτσίδα, Χρήστος Κουτσιαύτης, Βασίλης Πάνου, Γιώργος Βαρδάκας, Μιχάλης Παπατσίμπας και Ιωάννης Ζήσης.
ΠΗΓΗ: http://www.super-fm.gr/content/view/9916/84/lang,el/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου