powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Αποκαταστάθηκε η ύδρευση στο Επισκοπικό με τη συνδρομή του Δήμου Δωδώνης

Εκτενή συνεργασία για την αντιμετώπιση των προβλημάτων ύδρευσης που προέκυψαν στο Επισκοπικό του Δήμου Δωδώνης είχε σήμερα ο Πρόεδρος του ΣΥΔΚΛΙ Θανάσης Μανταλόβας με τον δήμαρχο Δωδώνης Κώστα Κατσανάκη και τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Χρήστο Γιώτη.
Μετά τις παρεμβάσεις που έγιναν αποκαταστάθηκε το πρόβλημα της ύδρευσης του Επισκοπικού, ενώ όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας θα έχει ολοκληρωθεί ένα νέο έργο ενίσχυσης της παροχής νερού στην Κοινότητα του Επισκοπικού, ώστε να αποκτήσει μονιμότερα χαρακτηριστικά η επίλυση του προβλήματος.
Ο Δήμαρχος Δωδώνης Κώστας Κατσανάκης, σε δηλώσεις του, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την άμεση ανταπόκριση του Συνδέσμου στην επίλυση των προβλημάτων υδροδότησης της περιοχής. Σημείωσε δε, πως με την άμεση κατασκευή νέου αγωγού υδροδότησης στην τοπική κοινότητα του Επισκοπικού, θα παρέχεται μεγαλύτερη ποσότητα, γεγονός που θα λύσει οριστικά το χρόνιο πρόβλημα που ταλανίζει την περιοχή.
Ο Πρόεδρος του ΣΥΔΚΛΙ Θανάσης Μανταλόβας, σημείωσε πως η συνεργασία με το Δήμο Δωδώνης υπήρξε άριστη και καθοριστική για την λύση του προβλήματος.
«Είμαστε σε διαρκή πάλη. Δίνουμε καθημερινά μάχες.

Μερικές τις κερδίζουμε, κάποιες τις χάνουμε. Από χθες καταφέραμε να αποκαταστήσουμε την ύδρευση στην τοπική Κοινότητα του Επισκοπικού. Γνωρίζουμε ότι τα προβλήματα είναι έντονα στο λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων.
Την ερχόμενη βδομάδα θα γίνουν συνολικές ανακοινώσεις σε σχέση με την αντιμετώπιση των προβλημάτων ύδρευσης στο λεκανοπέδιο Ιωαννίνων», υπογράμμισε στις δηλώσεις του ο κ. Μανταλόβας.
ΠΗΓΗ: http://epirusonline.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: