Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Τριάντα και πλέον χρόνια κάτοικοι της Κάτω Λίππας Δ.Ε. Σελλών του Δήμου Δωδώνης παρακαλάνε για έναν αγροτικό δρόμο!

Αν είναι δυνατόν!!!

Τριάντα και πλέον χρόνια κάτοικοι της Κάτω Λίππας Δ.Ε. Σελλών του Δήμου Δωδώνης, όπως αναφέρουν σε επιστολή τους,  αγωνίζονται για να κατασκευαστεί ένας αγροτικός δρόμος προκειμένου να έχουν πρόσβαση σε ιδιόκτητα χωράφια που έχουν σε ορεινή περιοχή.
Οι υποσχέσεις που δίνονταν κατά καιρούς έμειναν στα λόγια, και αν μέχρι πρόσφατα μπορεί να θεωρούνταν «πολυτέλεια» η κατασκευή πρόσβασης στο βουνό, σήμερα, που άλλαξαν οι οικονομικές συνθήκες και αρκετοί είναι εκείνοι που σκέφτονται να επενδύσουν, είτε στην κτηνοτροφία, είτε στην ανάπτυξη αρωματικών φυτών, αυτό πλέον αποτελεί ζήτημα πρώτης προτεραιότητας που πρέπει να εξεταστεί με άλλο πνεύμα και να ικανοποιηθεί το αίτημα των κατοίκων.
Ήδη  σύμφωνα με τους διαμαρτυρόμενους– εκκρεμεί (και μάλλον έχει χαθεί) Ευρωπαϊκό πρόγραμμα από το 1981 και ασφαλώς δεν πρέπει να απολεσθεί καμία νέα ευκαιρία που παρουσιάζεται.
Ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Ηλ. Θεοδωρίδης, προς τον οποίο απευθύνεται η επιστολή διαμαρτυρίας και ο οποίος δηλώνει ότι ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη κτηνοτροφικών και γεωργικών δραστηριοτήτων, ας αναλάβει την ανάλογη πρωτοβουλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου