powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Η «Φρόντζου Πολιτεία» έγινε πια σημείο αναφοράς στα Γιάννινα…

Προσφέρει υψηλή ποιότητα υπηρεσιών

Βραβεύθηκε στο πρόσφατο Epirus Business Forum


• Σημείο αναφοράς για την πόλη των Ιωαννίνων έχει καταστεί τα τελευταία χρόνια η «Φρόντζου Πολιτεία».
Το συγκρότημα καταστημάτων (καφέ, μεζεδοπωλείο, εστιατόριο, ξενώνας κ.α.), που λειτουργεί και διαχειρίζεται με συνέπεια η «Λόφος Α.Ε.»  προσελκύει καθημερινά πλήθος Γιαννιωτών και επισκεπτών, που έχουν την ευκαιρία για ορισμένες στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.
Μάλιστα, η εταιρία, για την πολυετή προσφορά της στον τομέα της εστίασης βραβεύθηκε στο πρόσφατο Epirus Business Forum, ως Πρότυπο Κέντρο Τουρισμού και Ψυχαγωγίας! Πρόκειται για μια διάκριση που αντανακλά τις προσπάθειες όλων των ανθρώπων της «Λόφος Α.Ε.» να προσφέρουν στους πελάτες ό, τι καλύτερο.

Η θέση…Μαζί με την εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών, όπως και προϊόντων, η «Φρόντζου Πολιτεία» διαθέτει ένα μεγάλο πλεονέκτημα, τη θέση της. Ως γνωστόν, πρόκειται για το λόφο μέσα στην πόλη, απ’ όπου η θέα είναι εξαιρετική.
Άλλωστε, από το παρελθόν το συγκεκριμένο σημείο προσέλκυε την προσοχή πολλών Γιαννιωτών και επισκεπτών.
Εμπνευστής της ιδέας να υπάρχει εκεί ένα κατάστημα εστίασης ήταν ο αείμνηστος πρώην Δήμαρχος Ιωαννίνων Κώστας Φρόντζος, ο οποίος και λειτούργησε εκεί το πρώτο «περίπτερο».
Πλέον, η περιοχή έχει αποκτήσει το δικό της σημείο αναφοράς, αφού η «Λόφος Α.Ε.» διαχειρίζεται άριστα τα καταστήματα που έχει δημιουργήσει, όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος,  γι’ αυτό και δικαίως της απονεμήθηκε το βραβείο στο Epirus Business Forum.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους μετόχους της εταιρίας, μεταξύ των οποίων είναι και ο κ. Βασίλης Βόβολης (εκ των συνιδιοκτητών), που με την προσπάθειά του έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάδειξη της «Φρόντζου Πολιτείας», ως ένα από τα καλύτερα καταστήματα εστίασης και αναψυχής στην Ήπειρο.

***
Να σημειωθεί τέλος, ότι μαζί με την «Λόφος Α.Ε.», βραβεύθηκαν και άλλες 11 απ’ όλη την Ήπειρο, που δραστηριοποιούνται σε διαφόρους άλλους τομείς. Την επιτροπή αποτέλεσαν οι: Γιάννης Φίλος, Επίκουρος Καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου, πιστοποιημένος Ελεγκτής CIA και CFE, Αναστάσιος Τσάμης, Καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου και Διευθυντής της Μονάδας Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Πανεπιστημίου, Βαγγέλης Χύτης, Καθηγητής Εφαρμογών του Τμήματος Λογιστικής ΤΕΙ Ηπείρου, Στέλιος Σταυρίδης, Επιχειρηματίας, Αντιπρόεδρος ΕΕΔΕ και Τζελίνα Καρελλά, αξιολογήτρια συστημάτων ποιότητας.
ΜΙΧ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΠΗΓΗ: http://www.proinoslogos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: