powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Συνάντηση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ηπείρου, Ταξίαρχου Κωνσταντίνου Σκούμα και του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, Αστυνομικού Διευθυντή Ιωάννη Βασιλάκου με τον Γενικό Διευθυντή Αστυνομίας Αργυροκάστρου κ. Arian Feri, στα Ιωάννινα


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα (03-11-2016) στα Ιωάννινα, συνάντηση εργασίας του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ηπείρου Ταξίαρχου Κωνσταντίνου Σκούμα και του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, Αστυνομικού Διευθυντή Ιωάννη Βασιλάκου, με τον Γενικό Διευθυντή Αστυνομίας Αργυροκάστρου για τα σύνορα και τη μετανάστευση, κ. Arian Feri .
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ιωαννίνων, συμμετείχαν ακόμη από ελληνικής πλευράς, ο Βοηθός του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ηπείρου, Αστυνομικός Διευθυντής Θεόδωρος Αθανασόπουλος, ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Βασίλειος Μουσελίμης, ο αρμόδιος Υποδιευθυντής για θέματα συνοριακής φύλαξης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Γεώργιος Κιτσαράς και η αναπληρωτής Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, Υπαστυνόμος Α΄ Αλίκη Μάνδαλου.
Από την πλευρά της Αλβανικής Αστυνομίας συμμετείχαν επίσης ο Διευθυντής Συνοριακής Φύλαξης Αργυροκάστρου, κ. Arben Nikolla, ο Προϊστάμενος Ανακριτικού Τμήματος Αργυροκάστρου, κ. Rami Ruci , ο Αξιωματικός Σύνδεσμος της Αλβανίας στη χώρα μας κ. Bujar Mema, ο Αξιωματικός Δικαστικής Αστυνομίας Αργυροκάστρου για τα σύνορα και τη μετανάστευση κ. Vilson Dine και η Υπεύθυνη Τμήματος Μετανάστευσης &Συνόρων κα Ludmilla Harshova.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν και αναλύθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος σχετικά με την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος, ιδίως στους τομείς του διασυνοριακού εγκλήματος, της διακίνησης ναρκωτικών και της παράνομης μετανάστευσης.
Παράλληλα, αξιολογήθηκε και αναδείχθηκε το πολύ καλό επίπεδο της μέχρι τώρα αστυνομικής συνεργασίας και διαπιστώθηκε η κοινή βούληση για περαιτέρω βελτίωση των διμερών σχέσεων σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: